spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateMăsuri la Târgu Jiu, din luna octombrie!!!!

  Măsuri la Târgu Jiu, din luna octombrie!!!!

  Atenție unde vă lăsați mașină parcată, în Târgu Jiu! Serviciul de ridicări auto, din cadrul Primăriei Târgu Jiu, va începe să funcționeze din luna octombrie. Autoritățile anunță că vor fi ridicate toate mașinile parcate ilegal, în special cele care încurcă intervențiile utilajelor primăriei.

  Serviciul de ridicări auto va lucra 24 de ore din 24. Autoturismele ridicate vor fi duse în curtea Transloc, proprietarii urmând să fie „arși la buzunare”, pentru ca data viitoare să nu mai greșească. Ridicările se vor face în prezența Poliției Locale.

  „În cursul lunii octombrie cred că vom putea să folosim mașina de ridicări auto. Noi, Poliția Locală Târgu Jiu, vom interveni în astfel de acțiuni. Mașina a fost achiziționată în urmă cu mai multe luni, însă a fost nevoie să fie executate lucrări la parcarea Transloc. Nu pot fi ținute oriunde vehiculele care vor fi ridicate. Se va acționa pentru ridicarea mașinilor la solicitarea celor care dețin un loc de parcare și îl găsesc ocupat dar și unde există străzi blocate și intervenția utilajelor primăriei sau a firmelor care execută lucrări pe raza orașului este îngreunată”, a declarat Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  3 COMENTARII

  1. DAR RABLELE ABANDONATE ,CAND LE RIDICATI??DUPA CE CA SUNT NISTE JAFURI FURATE MAI SUNT PARCATE SI ILEGAL.PE STR PANDURI ACEST LUCRU A DEVENIT UN OBICEI.CE FACE POLITIA LOCALA SI CEA NATIONALA?? CINE TREBUIE SA DESCOPERE GASTILE DE HOTI AUTO.??

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: