spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateMesajul ISJ Gorj la început de an școlar

  Mesajul ISJ Gorj la început de an școlar

  Gânduri bune la început de an școlar din partea conducerij Inspectoratului Școlar Gorj. Inspectorul general, Marcela Mrejeru, a transmis un mesaj tuturor cadrelor didactice, elevilor și părinților, cu ocazia zilei de 5 septembrie, prima zi de școală.

  „Începutul lunii septembrie are, pentru noi toți, o semnificație deosebită. Ne regăsim la început de an școlar, părinți, elevi și profesori, împărtășind aceeași încredere în dăruirea și competența învățătorilor și a profesorilor. În aceste momente, copiii sunt în centrul atenției noastre. Toate unitățile de învățământ din județul Gorj își deschid porțile pentru a-și primi elevii.

  Este un nou început. Orice început este o fereastră deschisă spre viitor. Pășim, cu toții, în noul an școlar, pe care ni-l dorim mai bun, cu aceleași emoții, cu credință și cu speranță. Profesionalismul distinșilor colegi profesori este marele avantaj al învățământului din județul nostru. Admir responsabilitatea și implicarea de care dau dovadă și sunt sigură că vom reuși, împreună, să asigurăm un act educațional de calitate. Le doresc succes în efortul admirabil de a-i călăuzi pe elevi pe drumul spre cunoaștere și spre viață cu competență și cu profesionalism, realizări deosebite în activitatea didactică!

  Partenerii pe care noi, oamenii de la catedră, ne bazăm cel mai mult sunt părinții. Școlile și-au deschis porțile pentru a-i primi pe elevii noștri, nu doar cu manuale școlare, ci și cu oameni ai școlii cu sufletele deschise, care le vor fi alături. Le doresc răbdare, sănătate, încredere !

  Elevii noștri se află la vârsta la care doresc să schimbe lumea. Cheia de boltă a evoluției umane a fost mereu imaginația creatoare. Am toată încrederea că generația elevilor de astăzi va contribui la binele societății noastre, că respectul, generozitatea și empatia îi vor călăuzi. Sunt sigură că elevii de astăzi vor da lumii lor sens, prin efortul de a învăța, de a se dedica propriilor visuri, pe care să le urmeze! Am convingerea că vor fi călăuziți cu dăruire, de profesorii lor.

  Tuturor -profesori, elevi și părinți- vă doresc multă sănătate și încredere! Mult succes în noul an școlar!”,a transmis inspector școlar general, Prof. Dr. Marcela Mrejeru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!