spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateModernizarea Casei de Cultură din Târgu Jiu bate pasul pe loc

  Modernizarea Casei de Cultură din Târgu Jiu bate pasul pe loc

  Modernizarea Casei de Cultură din Târgu Jiu tărăgănează. Lucrările de reabilitare nu au început, cu toate că licitația fost finalizat la sfârșitul anului 2020, iar ordinul de începere a lucrărilor a fost emis de Primăria Târgu Jiu la începutul anului 2021.

  Societatea care a câștigat licitația nu a reușit să finalizeze până acum nici proiectul. Este vorba de societatea Masterclass AG SRL din București, care are ca acționar majoritar un gorjean.

   

  Lucrările ar fi trebuit să înceapă în luna ianuarie

   

  Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că lucrările ar fi trebuit să înceapă în luna ianuarie: „Cei care au câștigat licitația sunt sunați în fiecare zi pentru a depune proiectul în vederea începerii lucrărilor., Sunt în întârziere. Aveau termen pentru depunerea lucrărilor luna decembrie, pentru ca lucrările să înceapă din luna ianuarie. Sunt anumite modificări care au apărut față de studiul de fezabilitate care a fost de CNI, iar firma care a câștigat licitația își face toate evaluările. Termenul de începere al lucrărilor era 1 ianuarie.

  Licitația a fost organizată de Compania Națională de Investiții. Noi am pus la dispoziție amplasamentul și clădirea. S-a stabilit prin contract că au o perioadă de timp pentru a duce la îndeplinire a proiectului. Se va putea lucra și pe timpul rece“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: