spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateNEPREGĂTITĂ - Stațiunea Săcelu: plus salvamar,  minus umbrele!

  NEPREGĂTITĂ – Stațiunea Săcelu: plus salvamar,  minus umbrele!

  Stațiunea Săcelu din Gorj i-a primit nepregătită pe primii clienți din această vară. Deși sezonul a fost deschis de o săptămână, puținii oameni care au ales să vină aici pentru o zi, sau chiar pentru un sejur întreg, au fost primiți, mai nou, cu salvamar, dar fără umbrele.

  Dacă, în anii trecuți, clienții Stațiunii Săcelu primeau umbrelă, dacă plăteau și taxa pentru șezlong, pe lângă taxa de intrare, în acest an umbrelele au dispărut. Angajații au explicat că acestea erau defecte, așa că s-a luat decizia să fie înlocuite. Umbrelele noi încă nu au venit, dar urmează să apară curând, potrivit angajaților. În concluzie, cine a avut sâmbătă umbrelă pe plaja de la Săcelu, ori și-a adus de acasă, ori și-a cumpărat de la comercianții de la poarta stațiunii. Prețul unui bilet de intrare la bazine este de 25 lei, iar taxa de șezlong 10 lei. Prețul pentru șezlong nu a fost redus pentru lipsa umbrelei, întrucât aceasta e considerată bonus. Noutatea a fost, față de anii trecuți, ca un plus, că la bazinele de la Săcelu și-a făcut simțită prezența salvamarul.

  Lipsă de interes

  Lipsa de interes față de Stațiunea Săcelu poate avea două cauze: faptul că aceasta este administrată de Complexul Energetic Oltenia, societate de stat aflată în declin și faptul că CEO a scos-o la vânzare și spera, probabil, să o vândă înainte de începerea sezonului. Deși sunt descoperite de peste 2000 de ani, apele pline de sulf și de diverse săruri ale stațiunii, precum și nămolul de aici, ce sunt benefice pentru diverse boli, nu au beneficiat de publicitate din partea CEO, așa că nu sunt valorificate la adevărata lor valoare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!