spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateNiculina Stoican va încuraja sterilizarea animalelor de companie în centrul municipiului Târgu...

  Niculina Stoican va încuraja sterilizarea animalelor de companie în centrul municipiului Târgu Jiu

  Îndrăgita cântăreață de muzică populară Niculina Stoican va fi prezentă marți, 22 februarie, în zona centrală a municipiului Târgu Jiu, zona Victoria, pentru a susține sterilizarea animalelor de companie. Acțiunea este organizată de asociația de protecție a animalelor „Pro Animals“, unde Niculina Stoican este voluntar, cu ocazia Zilei Internaționale a Conștientizării Sterilizării.

  „Campanie de informare se va desfășura între orele 12.00 și 14.00. Vor fi împărțite pliante și vor discuta cu cetățenii despre importanța sterilizării animalelor de companie. Pentru prima data un eveniment de o asemenea amploare are loc și la Tâgu-Jiu! Mulțumim Niculina Stoican pentru toata implicarea!

  Multumim dnei procuror Ramona Elena Penciu! Felicitări reprezentanților Politiei Animalelor din cadrul IPJ Gorj si Protecției Animalelor din cadrul Consiliului Județean Gorj pentru ca au răspuns pozitiv la inițiativa noastră! Haideți să începem să schimbam, împreună, câte ceva în bine pentru animale!“, a spus Patricia Paraschiv, medic veterinar și reprezentant al Asociației „Pro Animals“.

   

  Sterilizări gratuite

   

  Nu este prima dată când Niculina Stoican se implică într-un astfel de demers: ea a reușit să convingă mai mulți primari să aloce fonduri pentru castrarea animalelor fără stăpân, pentru a stopa înmulțirea acestora.

  De asemenea, tot mâine va avea loc și o campanie de sterilizarea a câinilor și pisicilor. „Au fost făcute aproximativ 70 de programări în vederea efectuării de sterilizări la cabinetul veterinar partener asociației“, a mai spus Patricia Paraschiv.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: