spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăActualitateNoul șef al Casei de Pensii Gorj amenințat cu demiterea

  Noul șef al Casei de Pensii Gorj amenințat cu demiterea

  Zeci de bilete de tratament, puse la bătaie la redistribuire!Casa Județeană de Pensii Gorj, pe lista neagră a ministrului Muncii. Violeta Alexandru are în plan să schimbe toți șefii din teritoriu care nu au rezolvat problema întârzierilor în ceea ce privește dosarele de pensionare ale contribuabililor. Printre județele problemă se numără și unitatea din Gorj, condusă, de curând, de Daniela Negoiță.

  Ministrul Muncii Violeta Alexandru susține că va cere președintelui Casei Naționale de Pensii să îi schimbe pe șefii din teritoriu care nu și-au făcut treaba. Supărată că dosarele de pensionare au termene lungi de soluționare, ministru vrea să treacă la tăieri de capete. „Acum tragem linie. Am cerut Președintelui CNPP ca, în cel mai scurt timp, să opereze schimbări la nivelul conducerii caselor de pensii neperformante. Spun clar care sunt acestea: Alba (aici e un istoric urât dar totuși nu o să las pensionarii să aștepte 5 ani ca să se recupereze miile de restanțe moștenite de la fosta conducere), Sector 1, Bihor (casă de pensii unde lucrează fostul Președinte CNPP, propus de mine și schimbat când am văzut că nu vrea să facă performanță), Ilfov (un Director care m-a sfidat, pur și simplu, în fața evidențelor), Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Vâlcea, Neamț, Hunedoara – Petroșani, Giurgiu, Gorj. Toate termenele de înțelegere au expirat pentru actualii directori. Cine nu poate face performanță în folosul cetățeanului, este mai bine să se retragă . Cine vorbește urât cu pensionarii, cine s-a plictisit de slujba la casa de pensii (îmi scriu oamenii despre astfel de situații) să știe că voi lua decizii. Să nu creadă că se pot ascunde în spatele codului administrativ și că sunt protejați. Nu. Îmi asum. Am avut toată înțelegerea. Nu m-am ascuns cu nimic când am vorbit despre ce rezultate aștept.”, a transmis oficialul din Ministerul Muncii

  În Gorj Casa Județeană de Pensii este condusă de Dana Negoiță, fostul director economic al unității. Aceasta a fost numită pe funcție la jumătatea luni septembrie după ce fosta conducere, Ioana Talău, a ieșit la pensie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: