spot_img
15 C
Târgu Jiu
luni, februarie 26, 2024
Altele
  AcasăActualitateNume celebre din folclorul românesc, așteptate la Tg-Jiu. Roberta Crintea și maestrul...

  Nume celebre din folclorul românesc, așteptate la Tg-Jiu. Roberta Crintea și maestrul Nicolae Botgros, printre invitați

  Roberta Crintea, celebra interpretă de muzică populară dar și alte nume importante din folclor vor urca pe scena din Piața Prefecturii din Tg-Jiu, săptămâna viitoare, într-un spectacol de zile mari.

  Un regal folcloric vor oferi târgujienilor și interpreții de pe plan local și anume artiștii din cadrul Ansamblului ”Doina Gorjului”.

  Pentru prima dată, este așteptat la Târgu Jiu şi maestrul Nicolae Botgros împreună cu Orchestra Lăutarii de la Chișinău.  Evenimentul va avea loc marţi, 23 iulie în cadrul unui concertul aniversar – 20 de Ani de Cântec.

  ”Este cel mai mare ansamblu pe care îl au romanii de peste Prut şi din România. Cred ca va fi un eveniment senzaţional. Roberta Crintea şi-a luat angajamentul că va asigura toate costurile pentru artiştii care vor cânta cu maestrul Botgros. Noi ne aşteptăm la foarte mulţi oameni. Este foarte greu să aduci un astfel de ansamblu în totalitatea lui. E prima dată când are loc un astfel de eveniment în Târgu Jiu. Va fi pe 23 iulie. Iniţial discutasem pentru 3 august, eu îmi luasem gândul, dar a insistat Roberta, a mers la Chişinău şi a venit cu vesti bune”, a spus primarul Marcel Romanescu.

  Autoritățile își propuseseră inițial să organizeze acest specacol cu ocazia inaugurării stadionului dar finalizarea acestuia a fost amânată.

  Pe lângă artiştii amintiți, vor concerta la Tg-Jiu şi alţi interpreţi celebri. ”Sunt 14 artişti care vor veni. Printre ei, Petrică Mâţu Stoian, Olguţa Berbec, Cornelia şi Lupu Rednic, Robert Târnăveanu. Am încercat să punctez toate zonele ţării. Publicul gorjean poate că este saturat de artiştii din Oltenia aşa că am zis să mergem acum şi cu alte zone, să punctăm pentru spectacolul nostru şi alte zone. Avem Maramureş, Mehedinţi, Oradea”, a spus Roberta Crintea în cadrul conferinței de la Tg-Jiu

  Te-ar mai putea interesa

  17 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: