spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateOlimpiadele de limbi străine, programate în weekend

  Olimpiadele de limbi străine, programate în weekend

  Olimpiadele de limbi străine sunt programate la finalul acestei săptămâni. Astfel, etapa județeană a Olimpiadei de limba engleză se va desfășura sâmbătă, 26 martie, la Școala Gimnazială „Sf. Nicolae” Târgu-Jiu, între orele 09:00 – 12:00.

  Accesul elevilor în sala de concurs se va face  până la ora 08:30, pe baza actului de identitate sau a carnetului de elev vizat pentru anul școlar în curs; este interzis accesul cu telefoane mobile sau cu orice fel de materiale informative. Profesorii asistenți se vor prezenta la Centrul de examen, Școala Gimnazială ”Sf. Nicolae” Târgu-Jiu, sâmbătă, 26.03, la ora 8:00. Profesorii evaluatori se vor prezenta la Centrul de evaluare, Școala Gimnazială ”Sf. Nicolae” Târgu-Jiu, sâmbătă, 26.03.2022, la ora 13:00.

  Totodată, etapa județeană a Olimpiadei de limba franceză și limbi romanice (limba italiană, limba spaniolă) se va desfășura duminică, 20 martie, la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu, între orele 09:00 – 12:00.

  Accesul elevilor în sala de concurs se va face  până la ora 08:30, pe baza actului de identitate sau a carnetului de elev vizat pentru anul școlar în curs; este interzis accesul cu telefoane mobile sau cu orice fel de materiale informative; Profesorii asistenți se vor prezenta la Centrul de examen, Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu, duminică, 20.03, la ora 8:00. Profesorii evaluatori se vor prezenta la Centrul de evaluare, Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu, duminică, 20.03.2022, la ora 13:00.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: