spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăActualitateOpt pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență cu simptome de îmbolnăvire...

  Opt pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență cu simptome de îmbolnăvire cu COVID-19

  Opt pacienți care au simptome specifice de infectare cu COVID-19 sunt internați la Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Aceștia au fost testați și se așteaptă sosirea rezultatelor. Persoanele sunt izolate în saloane speciale. „Vin din ce în ce mai mulți pacienți cu probleme respiratorii“, a spus Dumitru Vienescu, directorul interimar al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Până acum, toate rezultatele testelor făcute la pacienții internați în Spitalul Județean de Urgență care au fost suspecți de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost negative.

  Vor începe lucrările de amenajare a unui laborator special pentru COVID-19

  În perioada următoare ar putea demara la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu lucrările de amenajarea a unui laborator unde s-ar putea efectua teste de depistare a pacienților infectați cu coronavirus. „Am trimis o schiță cu proiectul și sperăm ca lucrările să înceapă în perioada următoare“, a precizat Dumitru Vienescu.

  Conducere Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a trimis la Direcția de Sănătate Publică Gorj o serie de propuneri cu privire la schimbări în mai multe secții pentru pacienții infectați cu COVID-19. Astfel, la Secția Dermatologie ar putea să fie internați bolnavi cu coronavirus, iar o altă propunerea vizează amplasarea unor paturi de terapie intensivă la Secția Oncologie. „Am înaintat aceste propuneri către DSP pentru acordarea aprobărilor necesare“

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: