spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăActualitatePadoc de câini, mizerabil și neautorizat, la Târgu Jiu

  Padoc de câini, mizerabil și neautorizat, la Târgu Jiu

  Amendă pentru creșterea câinilor într-un mediu insalubru. Politia Locală a amendat proprietarul unui teren din Târgu Jiu, unde erau găzduite zeci de patrupede. Acțiunea vine după nenumărate plângeri înregistrate de la cetățenii care locuiesc în apropierea padocului improvizat, devenit focar de infecție.

  „Polițiștii locali cu atribuții în domeniul protecției mediului au aplicat sancțiunea contravențională maximă prevăzută de H.C.L. nr. 169/2006 privind aprobarea Regulamentului de gospodărire a municipiului Târgu Jiu, în valoare de 1000 lei, întrucât, în urma verificărilor efectuate pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Târgu Jiu, s-a constatat că amplasamentul utilizat pentru creșterea unor exemplare canine este insalubru, fiind depozitate deșeuri de ambalaj și alte tipuri de deșeuri.
  De asemenea, în conformitate cu prevederile O.U.G nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor, deținătorii de terenuri, cu titlu sau fără titlu, au obligația de a ridica deșeurile depozitate în alte locuri decât cele autorizate, curățarea terenurilor, precum și eliminarea deșeurilor conform legislației în vigoare”, au transmis reprezentanții Poliție Locale Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: