spot_img
10 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitatePERICOL: Un mal de pământ s-a prăbușit peste utilaje, la Cariera Roșiuța

  PERICOL: Un mal de pământ s-a prăbușit peste utilaje, la Cariera Roșiuța

  Un mal de pământ s-a prăbușit peste o bandă transportoare la Cariera Minieră Roșiuța, din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Echipele de mineri au surprins momentul în care malul de pământ se desprinde dintr-un deal, în urma unei fisuri adânci. Din fericire, minerii au observat la timp fisura și și-au dat seama că o parte din deal va pleca la vale.

  Prin urmare, echipele de muncitori care deserveau utilajele din apropiere au plecat la timp din zonă. O cantitate însemnată de pământ a ajuns peste banda transportoare și aceasta este dezafectată în momentul de față și nu se mai poate desfășura activitate în perimetrul respectiv. O parte din echipamentele peste care a căzut malul de pământ sunt afectate.

  O comisie din cadrul Complexului Energetic Oltenia va analiza, la fața locului, evenimentul și va dispune măsuri. Nu au existat persoane rănite. Un incident similar a avut loc la finalul anului trecut, în zona Jilț, unde un mal de pământ a căzut peste un excavator. Nu erau muncitori în utilajul respectiv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: