spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitatePeste 400 de amenzi aplicate de DSP Gorj persoanelor care nu au...

  Peste 400 de amenzi aplicate de DSP Gorj persoanelor care nu au completat formularul digital

  În perioada sărbătorilor de iarnă, inspectorii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj au aplicat 428 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au completat formularul digital de intrare în România, în termen de 24 de ore de la intrarea în țară. Valoarea totală a amenzilor aplicate se ridică la suma de aproape 1,3 milioane de lei.

  „Reamintim că, începând cu data de 20 decembrie 2021, formularul trebuie completat, în platforma https://plf.gov.ro, de către toți cetățenii care intră în România, indiferent de mijlocul de transport și calea de intrare. Acest formular trebuie să conțină următoarele informații: numele și prenumele, datele de identificare și de contact; țara, regiunea și localitatea de unde călătorește spre România, inclusiv cele tranzitate; localitatea și adresa de destinație în România; mijlocul de transport cu care călătorește spre România; data intrării în România; datele minorilor însoțitori, dacă este cazul.

  Instrucțiuni pentru completarea formularului digital de intrare în România se găsesc și pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Gorj“, au transmis reprezentanții instituției.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: