spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitatePeste 70 de bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni

  Peste 70 de bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni

  74 de bilete de tratament balnear cu dată de începere a sejurului în perioada 9 – 12 mai au fost primite de Casa Județeană de Pensii Gorj, numai pentru unitățile din subordinea Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „TBRCM” SA: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Geoagiu, Moneasa, Olănesti, Pucioasa.

  50 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților, în funcție de punctajul obținut. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament balnear este de 16 zile, iar titularul are obligația să se prezinte în stațiune la data înscrisă pe bilet.

  Biletele nevalorificate vor fi repartizate

  Biletele de tratament balnear se vor distribui în funcție de data comunicată fiecărui beneficiar. În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului de tratament balnear, în perioada programată, și nu a anunțat, în prealabil, compartimentul gestiune bilete tratament despre acest fapt, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.

  Toate biletele nevalorificate până în data de 24 aprilie vor fi redistribuite începând cu data de 25 aprilie, până inclusiv în momentul începerii sejurului, cu excepția perioadei 1 – 6 mai 2024, cu ocazia sărbătorilor Pascale. Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: