spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitatePNRR, renegociat pe pilonul de pensii, nu și pentru prelungirea vieții CEO

  PNRR, renegociat pe pilonul de pensii, nu și pentru prelungirea vieții CEO

  Ministrul Muncii, Marius Budăi, a obținut la Bruxelles renegocierea PNRR la capitolul procent din PIB alocat pensiilor. În tot acest timp, Ministerul Energiei trage de timp și refuză categoric să prelungească activitatea la CE Oltenia, printr-o eventuală discuție purtată cu Comisia Europeană.

  Deputatul PSD de Gorj Claudiu Manta spune că demersul colegului său din fruntea Ministerului Muncii denotă faptul că dialogul este soluția, dar că ministrul Virgil Popescu are cu totul alte planuri vis a vis de CE Oltenia. Mai mult, Manta cere PNL Gorj să numească în directoratul CEO oameni competenți.

  „Categoric, da”, a fost răspunsul oficialilor europeni legat de renegocierea PNRR pe partea de pensii. Într-un alt domeniu, din pacate, NU SE POATE.
  Oare ministrul Virgil Popescu când va avea de gând să meargă la Bruxelles să renegocieze termenii asumați cu atâta lejeritate vizavi de restructurarea sectorului energetic din Oltenia??? Poate totuși PNL Gorj să lase la o parte promovările politice și să facă propuneri pentru Directoratul C.E.O. pe baza competenței și a profesionalismului??”, a transmis parlamentarul de Gorj, Claudiu Manta.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!