spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăActualitatePoate să ningă! Cosmin Popescu: Cei 835 de kilometri de drum județean...

  Poate să ningă! Cosmin Popescu: Cei 835 de kilometri de drum județean sunt asigurați pentru dezăpezire

  Peste 60 de utilaje se vor ocupa de dezăpezirea județului Gorj. Consiliul Județean Gorj a încheiat un acord cadrul cu o societate încă din vară. Autoritățile susțin că au vizitat bazele din județ și situația este sub control.

  „Noi avem un contract cadru semnat. Cei 835 de kilometri de drum județean sunt asigurați pentru dezăpezire de un număr de 68 de utilaje, 9 baze deschise la nivel de județ. Utilajele sunt prezente stocurile de materiale: nisip –sare- carburant sunt suficiente. Se va suplimenta cu utilaje acolo unde este nevoie”, a declarat președintele Consiliului Județean Cosmin Popescu.

  Lucrări oprite

  Pentru că iarna bate la ușă, lucrările pe drumurile județene au fost închise. Abia din primăvară vor fi reluate șantierele. „În ceea ce privește lucrări de infrastructură suntem în perioada în care închidem șantierele. Stadiul lucrărilor sunt în grafic, de peste 50% la toate, așteptăm și plățile aferente pentru că o de o lună de zile după rectificare bugetară nu s-a făcut nicio plată. În ceea ce privește drumurile pe fondurile europene stadiul de execuție este de 20% pe unul și 10% pe un altul, pentru că ordinul de începere a lucrărilor a fost foarte târziu dar din primăvară se va lucra pe un ritm alert”, a mai declarat Cosmin Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: