spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitatePolițistul gorjean care a donat celule stem hematopoietice pentru a salva viața...

  Polițistul gorjean care a donat celule stem hematopoietice pentru a salva viața unui bolnav de cancer

  Bogdan Arțăriș, polițist în cadrul Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, a donat celule stem hematopoietice, care i-ar putea salva viața unui bolnav de cancer.

  „Ne bucurăm mult să facem cunoștință cu unul din donatorii de celule stem hematopoietice ai Registrului care, prin gestul său altruist, a făcut un miracol pentru un bolnav- acesta a putut spune că a învins cancerul de sânge! Este cadru MAI, și încă de timpuriu, la școala de Poliție din Câmpina fiind, ca donator de sânge, ia contact cu Caravana de Celule Stem unde se și înscrie ca donator voluntar. Va fi sunat de Registru peste 4 ani când acceptă să continue demersurile în vederea donării și face analizele suplimentare necesare înainte de stabilirea finală a compatibilității cu pacientul onco-hematologic”, au transmis reprezentanții Registrului Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice.

  „Este o șansă care nu se ivește zi de zi, să salvezi o viață”

  Polițistul a mărturisit că a avut emoții, deoarece a fost prima experiență de acest fel din viața sa. „Ziua donării nu mi-a prezentat alt disconfort în afara faptului că procedura a durat cam mult, dar, a fost ok, ai TV, ai cu cine sta de vorbă.” a relatat Bogdan echipei de la Registrul Național al Donatorilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: