spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateSindicatele contestă un post înființat în cadrul Edilitara

  Sindicatele contestă un post înființat în cadrul Edilitara

  Sindicatul din cadrul societății Edilitara Public SA este împotriva înființării unui nou post de director în cadrul societății. Constantin Popescu, președintele Sindicatului Lucrătorilor din Serviciile Comunitare de Utilități Publice Gorj, spune, într-un comunicat de presă, că mai bine se înființau mai multe posturi de muncitori: „Vă fac cunoscut ca la nivelul societății, deciziile luate de membrii Consiliului de Administrație consideram ca sunt abuzive, drept pentru care am dori ca organele abilitate (D.N.A , D.I.I C.O.T , etc ) să se sesizeze cu privire la înființarea unui post de Director de Producție în cadrul societății și, începând cu data de 27-05-2021, ocuparea acestuia. Solicităm să fie verificat modul în care s-a ocupat acest post, criteriile de selecție, având în vedere că am făcut numeroase adrese către conducere în care am specificat că postul înființat este similar cu postul de director tehnic, care în prezent este ocupat de domnul director tehnic, Mituțoiu Constantin Doru. (…)

  Acest post este înființat printr-o hotărâre C.A., dar subscrisa suntem în litigiu cu societatea Edilitara, dupa cum reiese din Dosarul 3539 / 318/2021 și din certificatul de grefă eliberat de Grefa Judecătoriei Tg.-Jiu, unde se arată că în data de 24-03-2021 S.L.S.C.U.P GORJ s-a înregistrat dosarul respectiv.

  Postul respectiv, din câte am aflat din unele surse, urmează să fie ocupat de una din salariatele societății noastre, care, întâmplător sau nu, este soția sau prietena unui inspector ce lucrează la Curtea de Conturi a României din Tg-Jiu.

  Acest lucru se poate verifica și ne miră faptul că alți colegi cu aptitudini cel putin similare ca ale colegei nu au avut cunoștiință de ocuparea acestui post și nici posibilitatea de a-l ocupa că nu au putut.

  Indiferent că este ocupat pe o perioada determinată, nu este corect din punctul nostru de vedere ca reprezentanți ai salariaților să mai fie nevoie de un astfel de post care este remunerat, credem, cu peste 10.000 lei. Eram de acord cu angajarea a 10 muncitori care să presteze servicii pentru populația orașului, noi având în prezent patru directori sau să-l fi numit altfel, nu tot “DIRECTOR”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: