spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăSocialExpoziție a unui cunoscut artist vizual gorjean la Muzeul de Artă Craiova

  Expoziție a unui cunoscut artist vizual gorjean la Muzeul de Artă Craiova

  Un cunoscut artist plastic gorjean vernisează joi, 27 mai, o expoziție la Muzeul de Artă Craiova. Expoziția personală de arte vizuale „Paradis în dislocare“ a artistului Mihai Țopescu va putea fi vizionată până la sfârșitul lunii iunie. Curatorul expoziției este Laura Tiparu.

  „După ce, ani de zile, arta lui Mihai Țopescu s-a născut în incubator, la temperaturile fierbinți, emanate de cuptoarele pentru sticlă, în noua sa formă, cu o nouî materie și o inedită expresie a evadat în natură și a putut fi admirată, în diferite colțuri ale lumii, sub umbrela de sensuri a proiectului „Manifesto“, Popasul final al acestei călătorii va fi găzduit de Muzeul de Artă Craiova, în perioada 27-30 iunie.

  La început, spiritul iscoditor al artistului sticlar s-a proiectat asupra pădurii în pericol. Din umbra sa, a decupat și a scos la vedere un spațiu pe care l-a colorat în culori vii și l-a intitulat «paradisiac». L-a itinerat, într-o versiune metaforică, adăugând-o pe parcurs noi forme de expresie, iar acu, articulat ca imaginea unui «Paradis în dislocare», vă așteaptă să vă bucurați de priveliște“, se arată în descrierea evenimentului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: