spot_img
19 C
Târgu Jiu
duminică, mai 28, 2023
Altele
  AcasăActualitatePost de șef în cadrul Poliției Gorj, scos la concurs

  Post de șef în cadrul Poliției Gorj, scos la concurs

  Postul de șef birou I la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului de Poliție al Județului Gorj este scos la concurs.

  „Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, cu sediul în municipiul Tg-Jiu, str. Traian, nr. 2, județul Gorj, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef birou I, Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, prevăzută la poziția 201 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă“, a anunțat Poliția Gorj.

  Dosarele de înscrierile la concurs pot fi depuse până pe data de 19 martie.
  “Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj din municipiul Tg-Jiu, strada Traian, nr. 2, în data de 25.04.2023“, se arată în anunțul Poliției Gorj.

  Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care doresc să ocupe postul

  Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiii: să fie absolvenți de studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă/echivalentă sau studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare (sistem Bologna) în domeniul fundamental științe sociale într-una din ramurile de științe juridice, științe economice, științe administrative, științe ale comunicării sau științe militare, informații și ordine publică; să fie declaraţi «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică organizată în acest scop; să deţină gradul profesional de minim inspector de poliţie; să aibă vechime în muncă/din care în M.A.I.: 5 ani/5 ani; să aibă cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei sau 3 ani vechime în calitate de organ de cercetare al poliției judiciare; să fi obţinut calificativul de cel puţin ,,Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu; să obțină/să dețină:
  autorizație/certificat de acces la informații clasificate nivelul „SECRET” și să asigure protecția tuturor documentelor clasificate gestionate; calitatea de organ de cercetare penală al poliției judiciare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: