spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrefectul trimite Corpul de Control la Serviciul de Ambulanță Gorj

  Prefectul trimite Corpul de Control la Serviciul de Ambulanță Gorj

  Prefectul județului Gorj va trimite luni, 8 martie, Corpul de Control la Serviciul Județean de Ambulanță, după ce un pacient a decedat după ce sistemul electric al unei ambulanțe care transporta un pacient cu COVID-19 s-a defectat, iar bolnavul a decedat ulterior la spital. „Prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan Morega, va trimite mâine, 8 martie 2021, Corpul de Control, la Serviciul de Ambulanță Gorj, pentru a verifica dacă s-au respectat toate procedurile în cazul decesului șefului Inspecție Sănătate Publică din cadrul DSP Gorj. La finalul verificărilor, raportul Corpului de control al prefectului va fi făcut public“, se arată într-un comunicat al Prefecturii Gorj.

  Prefect: „Nu ne putem juca cu sănătatea oamenilor“

  Corneliu Răducan, prefectul de Gorj, a precizat că, dacă cineva este găsit vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat, atunci va răspunde: „Nu ne putem juca cu sănătatea oamenilor. Dacă cineva este vinovat, atunci va răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat. Trebuie făcută o verificare amănunțită a stării în care se află toate ambulanțele“

  Adrian Virgil Dobrin, șef în cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj, a decedat în Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea, după ce sistemul electric al ambulanței care îl transporta la un spital din București. Echipajul de pe ambulanță a trecut la ventilarea manuală, dar pacientul a suferit un stop cardio-respirator în spital.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: