spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 4, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesȘef din DSP Gorj cu COVID-19 a suferit un stop cardio-respirator după...

  Șef din DSP Gorj cu COVID-19 a suferit un stop cardio-respirator după ce sistemul electric al ambulanței s-a defectat

  Adrian Virgil Dobrin, șef în cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj, a decedat în Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea, după ce sistemul electric al ambulanței care îl transporta la un spital din București.

  Echipajul de pe ambulanță a trecut la ventilarea manuală a pacientului și mașina s-a îndreptat către cel mai apropiat spital, cel de la Râmnicu Vâlcea, unde s-a produs un stop cardio-respirator și Adrian Virgil Dobrin a decedat.

  Narcis Stoian, directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, spune că pacientul nu a rămas fără oxigen, pentru că s-a trecut la ventilarea manuală. Acesta a spus că se va efectua o anchetă pentru a se stabili cu certitudine ce s-a întâmplat: „Nu se știe sigur ce instituție va face această anchetă. Este posibil ca Parchetul să se ocupe“

  Ce spune directorul de la Ambulanța Gorj

  Constantin Mitroi, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, a spus, într-o intervenție la DIGI 24, că nu se putea prevedea că siguranța va ceda: „Nimeni nu putea să prevadă că siguranța respectivă va ceda. Este prefabricată“.

  Adrian Virgil Dobrin, șef în cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj, a decedat în urma infectării cu SARS-COV-2. Acesta avea vârsta de 48 de ani, Ele era internat la spitalul suport COVID-19 de la Târgu Cărbunești.

  Încă trei angajați de la DSP Gorj sunt bolnavi de COVID-19

  Alți trei angajați de la DSP Gorj sunt infectați cu SARS-CoV-2. Un pacient este internat în spital și urmează să fie externat, altul este acasă, iar un alt salariat de la DSP este în stare mai gravă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: