spot_img
22.9 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitatePregătiri de iarnă. Comisie pe drumurile județene

  Pregătiri de iarnă. Comisie pe drumurile județene

  Pregătiri de iarnă, în linie dreaptăComisie pe drumurile județene. Oficialii Consiliului Județean Gorj vor să afle dacă societățile care vor asigura deszăpezirea pe aceste tronsoane sunt pregătite să acționeze. Contractul a fost câștigat de un consorțiu de firme.

  „O comisie formată din reprezentanții Consiliului Județean Gorj, Inspectoratului Județean de Poliție Gorj – Serviciul Rutier, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Lt. Col. Dumitru Petrescu” al județului Gorj, Instituției Prefectului – JUDEȚUL GORJ și ai Direcției Județene de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor, au verificat stadiul pregătirilor privind desfășurarea activității de prevenire și combatere a înzăpezirii pe rețeaua de drumuri publice județene în perioada convențională de timp friguros 2022-2023, conform Acordului Cadru nr. 13569/19.10.2020 încheiat între Județul Gorj în calitate de promitent-achizitor și Asocierea dintre S.C. YDAIL CONSTRUCT S.R.L.(lider), S.C PROREDRUM S.R.L.(asociat), S.C. MANINTER CAR S.R.L.(asociat) și S.C. DACOREX COM S.R.L. (asociat), în calitate de executant-prestator, având ca obiect „Lucrări și servicii de reparare și întreținere drumuri județene aflate în administrarea Județului Gorj”, au transmis oficialii CJ Gorj, printr-un comunicat de presă.

  În acest sens, au fost vizualizate bazele de deszăpezire Turceni, Motru, Gureni și Curtișoara. Potrivit oficialilor, sunt asigurate stocurile de material antiderapant (nisip+sare) în proporție de 75% conform prevederilor contractuale; stocurile de motorină, benzină, uleiuri, etc, pentru funcționarea utilajelor pe o perioadă de 14 zile de acționare continuă;

  Totodată, a fost verificată starea utilajelor de deszăpezire așa cum au fost comunicate în Planul operativ de acțiune pe timpul iernii transmis de către Asociere și modul de instruire a personalului care participă la prevenirea și combaterea lunecușului și înzăpezirii drumurilor publice județene.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: