spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrimăria Tg-Jiu închide parcurile din oraș

  Primăria Tg-Jiu închide parcurile din oraș

  Primăria Tg-Jiu ia din ce în ce mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Astfel, după închiderea spațiilor și a locurilor de joacă pentru copii, primăria restricționează acum și accesul la parcurile din oraș dar și a bazelor și terenurilor sportive. Toate astea pentru a ține la distanță oamenii și copii care vin să-și petreacă mult timp pe băncile din parcuri și pe terenurile de sport din cadrul școlilor.

  ”Comitetul Local pentru Situații de Urgență, convocat astăzi, 22.03.2020, de primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a hotărât interzicerea accesului în Parcul Municipal ”Constantin Brâncuși”, Parcul Coloanei Fără Sfârșit, parcul insuliței de pe Jiu, parcul din strada Mioriței, parcul din strada Olari, Parcul Miloșescu, precum și în cele două zone de agrement – Drăgoieni și Preajba.

  Aici vor avea acces doar personalul de întreținere, personalul din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, angajații Centrului de Informare și Documentare ”Constantin Brâncuși” și personalul societăților sau serviciilor care efectuează diverse lucrări” se arată într-un comunicat de presă.

  De asemenea, în aceeași ședință, s-a hotărât interzicerea accesului pe toate bazele sportive, terenurile sportive și în incinta unităților de învățământ, cu excepția personalului societăților sau serviciilor care efectuează lucrări în cadrul obiectivelor menționate.

  ”Am luat decizia interzicerii accesului în Parcul Municipal ”Constantin Brâncuși”, Parcul Coloanei Fără Sfârșit, parcul de pe insuliță, parcurile din Mioriței și Olari, Parcul Miloșescu și în cele două zone de agrement – Drăgoieni și Preajba. De asemenea, se interzice accesul și pe bazele sportive, terenurile sportive și în incinta unităților de învățământ. Sunt măsuri restrictive care au menirea de a împiedica răspândirea virusului COVID-19” a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: