spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrimarul de la Runcu a adus Lumina Sfântă în Gorj

  Primarul de la Runcu a adus Lumina Sfântă în Gorj

  Pentru al 12-lea an la rând, Adi Câmpeanu, primarul comunei Runcu, a adus în Gorj Lumina Sfântă de la Ierusalim.

  Lumina Sfântă a ajuns în România sâmbătă seara, cu avionul, adusă de un preot trimis de Patriarhia Română, iar Patriarhul Daniel a împărțit-o tuturor delegaților veniți să o ducă în întreaga țară. Primarul Comunei Runcu, care a adus-o în Gorj, a împărțit Lumina Sfântă și în alte localități ale Gorjului, în drumul său spre Runcu. Astfel, aceasta a ajuns la: Polovragi, Poienari, Bălcești, Bengești, Scoarța, Drăgoieni, Târgu Jiu, Bârsești, Răchiți, Runcu, Bâltișoara, Bâlta, Valea Mare, Bota, Dobrița, Suseni, Mânăstirea „Sfântul Ilie” de la Dobrița. În toate bisericile din Gorj, ca și în toată țara, enoriașii au mers la biserică să participe la slujba Învierii Mântuitorului și să ia Lumină, pe care au dus-o acasă, începând, asfel, sfânta sărbătoare a Paștelui.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Multumim Primarului Comunei Runcu, Adi Campeanu, pentru actul sau de generozitate de a aduce Lumina Sfanta de la Ierusalim. Ce gest minunat de a ne aduce speranta in vietile noastre! Salutam initiativa Primarului si speram ca aceasta traditie sa continue in fiecare an pentru a aduce bucurie si speranta in vietile oamenilor din Gorj.

  2. Adi Campleanu este un adevarat lider si model pentru comunitatea din Runcu. Generozitatea si devotamentul sau au adus Lumina Sfanta de la Ierusalim si in alte zone din Gorj, contribuind la imprastierea in intreaga tara a mesajului de iubire si nadejde. Suntem profund recunoscuti pentru efortul lui de a aduce bucurie si lumina comunitatii. La multi ani!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: