spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrimarul Romanescu nu este de acord cu schimbarea denumirii sălii Marian Negrescu

  Primarul Romanescu nu este de acord cu schimbarea denumirii sălii Marian Negrescu

   

  Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, nu este de acord cu schimbarea denumirii sălii de repetiții de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Marian Negrescu în Studio Act.

  Romanescu a precizat că numele fostului director al teatrului trebuie menținut: „Este și ceva ce m-a deranjat, totuși, în această lună și anume acea discuție legată de Marian Negrescu. Dacă urmărea modul în care a evoluat autoritatea cel puțin în ultimii ani și dumneaei trebuia să înțeleagă că nu oferim titluri de cetățeni de onoare, sau că nu punem plachete doar comemorative. Am dat exemplul stadionului din Târgu Jiu și am dat în viață denumirea stadionului, nu după ce a decedat, deoarece vreau ca personalitatea respectivă să se bucure de respectul comunității cât este în viață. (…)

  Lăsând la o parte tot ceea ce s-a întâmplat în trecut, nu trebuie să uităm un lucru: fondatorul acestei instituții de cultură este Marian Negrescu, cu tot ce a făcut, dar cred că fără dumnealui nu se realiza Teatrul Elvira Godeanu. Faptul că o sală purta denumirea Marian Negrescu cred că trebuie să rămână așa. Marian Negrescu trebuie să fie păstrat acolo unde își are locul.

  Îmi doresc ca Marian Negrescu să aibă respectul cuvenit“, a spus primarul Romanescu la o emisiune de la postul Gorj Tv.

  „Mariana Ghițulescu are sprijinul în totalitate al autorității publice locale“

  Cu toate acestea, primarul municipiului Târgu Jiu susține că actualul director al teatrului are toată susținerea sa: „O spun foarte tranșant: Mariana Ghițulescu are sprijinul în totalitate al autorității publice locale. Fiecare manager își pune în valoare cunoștințele în diverse moduri. Mariana Ghițulescu are un mandat de cinci ani de zile. I-am acordat încredere ca autoritate publică locală. Majoritatea celor care reprezintă astăzi autoritatea locală în Consiliul Local și eu ca primar îmi doresc ca Mariana Ghițulescu să facă performanță la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“. Cine înțelege ce înseamnă performanța rămâne alături de echipa de la teatru, cine consideră că așteaptă doar salariul trebuie să ne lase. Sunt actori de foarte bună calitate, însă,  din discuțiile pe care le-am avut cu doamna Ghițulescu, nu voi mai accepta ca să se plătească nemunca și incompetența.
  În momentul în care ești incompetent sau când nu vrei să-ți desfășori activitatea conform fișei postului, mai bine pleacă!“ a mai spus Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!