spot_img
-1.5 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateProblema lucrărilor de la Centura Târgu Jiului și Stadion, discutată astăzi la...

  Problema lucrărilor de la Centura Târgu Jiului și Stadion, discutată astăzi la București

  Vizită importantă, astăzi, la București, a primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Oficialii din Ministerul Dezvoltării trebuie să stabilească dacă vor aloca sau nu cele două milioane de euro pentru finalizarea lucrărilor de la Stadionul Municipal. Pe agenda edilului sunt programate și discuții despre alte proiecte care bat pasul de loc de luni de zile.

  Șefii din Primăria Târgu Jiu și Consiliul Județean trebuie să îi convingă astăzi pe responsabilii din Guvern să aloce banii necesari continuării mai multor proiecte lăsate de izbeliște. Cel mai important se referă la Stadionul Municipal, care nici după promisiunile premierului nu a reușit să obțină cele două milioane de euro necesare finalizării lucrărilor.

  „Marți sunt la București, împreună cu președintele Consiliului Județean, la Ministerul Dezvoltării, unde se va ține comisia tehnico-economică pentru aprobarea investiției de două milioane de euro la Stadionul Municipal. Din discuțiile pe care le-am avut cu domnul președinte, vom mai merge și la Ministerul Culturii pentru investiția de la Casa Gănescu și la Compania Națională de Drumuri pentru Centura municipiului Târgu Jiu. Noi sperăm să se aprobe investiția de la stadion și sunt șanse foarte mari, urmând ca, ulterior, comisia interministerială să poată aviza documentele pentru a intra în ședința de Guvern”, a declarat Marcel Romanescu, primarul Târgu Jiului.

  „Nu se pune problema sistării lucrărilor la Centură”

  Deși tot mai mulți politicieni le transmit șoferilor că lucrările la Centura Târgu Jiului au fost sistate în mod oficial și băgate în conservare, primarul Romanescu spune că instituția pe care o conduce nu a fost înștiințară cu privire la aceste aspecte. Cert este doar că nu se lucrează. „Nu am niciun fel de adresă înaintată către Primăria Municipiului Târgu Jiu, iar din informațiile pe care le am în acest moment nu se pune problema sistării lucrărilor la Centură. Marți, după vizita de la Compania Națională de Drumuri vom vedea care este situația exactă. Primăria lucrează și în acest moment în ceea ce privește planurile parcelare. Sunt ceva probleme în relația cu Cadastrul. Sunt anumite lucruri pe care trebuie să le rezolvăm noi, dar continuăm să realizăm planuri parcelare de către angajați. Avem și o licitație care a fost câștigată de către o persoană autorizată de la nivelul municipiului Târgu Jiu, care ne va ajuta în finalizarea procedurilor”, a mai explicat Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: