spot_img
22.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateProiect unic derulat în Baia de Fier: Cicloturismul în Familie

  Proiect unic derulat în Baia de Fier: Cicloturismul în Familie

  Un proiect unic va fi derulat în Baia de Fier de către autoritățile locale. Este vorba de evenimentul Cicloturismul în Familie. 

  Vineri de la ora 12,00 este programat în cadrul evenimentului un spectacol de magie și iluzionism. Va fi prezent magicianul Decova, care are 24 de ani de când practică iluzionismul și de când organizează spectacole sau ateliere de magie dedicate copiilor și nu numai. „A fost pe scene din toată România, a mers din școală în școală, a participat la nenumărate evenimente publice sau private! Vineri, 9 iunie, Decova Artist Iluzionist vine la Baia de Fier pentru copiii de aici. Reprezentația sa va începe la ora 12.00. Locație-Curtea Liceului Tehnologic Baia de Fier”, conform organizatorilor.

  Evenimentul Cicloturismul în Familie face parte din seria de evenimente de promovare prevăzute în cadrul proiectului DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII TURISTICE ȘI DE AGREMENT ÎN STAȚIUNEA BAIA DE FIER, JUDEȚUL GORJ-„Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020”, beneficiar Comuna Baia de Fier. Vineri 9 iunie, cu începere de la ora 12.00 va avea loc prima ediție, urmând ca acest eveniment să aibă caracter anual.

  Baia de Fier vrea să devină destinația turistică numărul 1 din Gorj

  „În calitate de primar al localității Baia de Fier, vă invit să descoperiți nu doar locurile frumoase pe care ni le-a lăsat Dumnezeu aici, ci și oamenii minunați care au grijă de moștenirea Lui. Sunt locuri de care vă veți îndrăgosti de la prima vizită:

  Peștera Muierilor-cel mai vizitat obiectiv speologic din România, dar și prima peșteră electrificată din țara noastră. Are a 4-a cea mai lungă galerie vizitabilă din Europa (aproximativ 1km).

  Transalpina (Drumul Regelui)-cea mai înaltă șosea din România

  Cheile Galbenului-locul ideal pentru alpinism dar și pentru o experiență inedită plină de adrenalină dacă veți alge să zăboviți în hamacele amplasate la 200 de metri altitudine

  Proiectul ”Hamace la înălțime – 800 m față de nivelul mării, 200 m față de cota de referință” a intrat în Cartea Recordurilor. Este singurul loc din România și din Europa unde te poți relaxa trăind o asemenea experiență.

  Vă invit să vă bucurați alături de oamenii locului la evenimentele culturale locale. Să apreciați tradițiile pe care noi, aici, la Baia de Fier le promovăm din generație în generație.

  Desigur, vă invităm să vă bucurați atât de produsele culinare tradiționale obținute în gospodăriile localnicilor, cât și de cele ale meșterilor populari care organizează în localitatea noastră diferite târguri cu vânzare. Și dacă doriți doar să fiți departe de agitația urbană veți găsi în Baia de Fier, stațiune turistică de interes local, numeroase pensiuni primitoare care vă vor oferi cele mai bune condiții de cazare.”, conform primarului din Baia de Fier, Dumitru Turbăceanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: