spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăActualitatePuțin mai mult de jumătate dintre candidații la posturile de directori de...

  Puțin mai mult de jumătate dintre candidații la posturile de directori de școli au promovat proba scrisă

  ISJ
  Puțin mai mult de jumătate dintre candidații care au susținut astăzi concursul pentru ocuparea posturilor de directori și directori adjuncți de școli au obținut notă de promovare: „Astăzi, 15 octombrie 2021, a avut loc proba scrisă a concursului național pentru ocuparea funcției de director sau director adjunct.
  În județul Gorj, dintr-un total de 215 înscriși, 2 candidați au fost amânați pentru data de 28 octombrie ( etapa specială), 11 candidați au absentat, 1 candidat s-a retras din concurs, iar 88 de candidați au fost respinși.
  115 candidați au fost declarați admiși, aceștia obținând peste nota 7. Cea mai mare notă a concursului a fost obținută de un singur candidat și a fost 9,00.
  Procentul de promovabilitate la proba scrisă este 56,65%“, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.
  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. DE CE NU LE DATI NUMELE SAVEDEM SI NOI CINE VREA SA CONDUCA INVATAMANTUL GORJAN???CA SI IN INSPECTORATUL SCOLAR OARE TOTI SINECURISTII LIPITORI DE AFISE AU INTRAT PRIN CONCURS DE COMPETENTA???

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: