spot_img
23.9 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateReacție sindicalistului Manu Tomescu: „Eu nu am furat un leu. Am muncit...

  Reacție sindicalistului Manu Tomescu: „Eu nu am furat un leu. Am muncit pe acești bani“


  Manu Tomescu, unul dintre cei 27 de sindicaliștii care figurează în raportul ANAF că trebuie să returneze sume uriașe pe care le-au încasat în ultimii doi ani în mod necuvenit, a reacționat dur și susține că este vorba de o răzbunare a conducerii companiei și a partidelor, ca urmare a protestelor pe care le-a organizat și care au deranjat.

  Reprezentanții ANAF au considerat că nu este legal să încaseze în același timp indemnizație de la sindicat și salariu ca angajați ai CEO. în cazul lui Manu Tomescu, acesta primește o indemnizație de la sindicat de doar 200 de lei.
  „Este vorba de salariul pe care eu am muncit în producție, conform unui grafic de tură, opt ore, cu carte semnată la intrare și ieșire din tură. Am rămas și eu surprins. Nu știu când este făcut acest raport, pentru că nu mi s-a prezentat, deși eram parte din el și ar fi trebuit să mi se comunice ca să mă pot apăra. Compania ar fi trebuit să facă public acest raport, pentru a exista transparență. Eu am aflat din presă. Trebuia să fim informați. Sunt juriști care ar fi putut să ne informeze.
  Eu nu am furat un leu. Am muncit pe acești bani și la sindicat și la companie. Nu mă simt bine pentru că cineva încearcă să mă facă un infractor în fața opiniei publice. Mă doare lucrul acesta, deoarece colegi de-ai mei din companie vor să îmi facă rău. Este clar că vor să îmi facă rău, că, dacă aș fi fost și eu cuminte și nu m-aș fi luptat cu sistemul pentru a cere drepturile pentru colegii mei, fiți siguri că aș fi fost unul dintre cei lăudați și nu criticat“, a spus Manu Tomescu la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.
  CEO a deschis o acțiune în instanța de judecată pentru a recupera salariile și, în același timp, a contestat raportul.

  Cine sunt sindicaliștii aflați pe lista neagră a ANAF

  Cei 27 de lideri aflați pe lista neagră a ANAF sunt: Eugen Iovan, Eugenia Pârvulescu, Marius Predescu, Grigore Vîrțan, Aurelian Constantinescu, Francisc Novabilschi, Constantin Badea, Grigore Bălu, Vasile Cocoranu, Roxana Brăiloiu, Marilena Brândușoiu, Doru Crăete, Sabin Mănescu, Dumitru Alin Etăgan, Marin Golea, Cristian Lădaru, Petre Mămăligă, Ion Mișcodan, Constantin Mitrescu, Constantin Pescaru, Gheorghe Stolojan, Manu Tomescu, Gelă Ionescu, Marius Ursu, Mariana Ancuța și Adrian Marciuc.

  Te-ar mai putea interesa

  6 COMENTARII

  1. ANAF ul să verifice toate și ducatele pentru că toți așa zisi lideri de sindicat încasează indemnizații de la sindicat și salariu , pe deasupra mai sunt și degrevați de o jumătate de normă plus deconturi făcute ptr benzina, deplasări ,cazari masă, telefoane din banii sindicalistilor

  2. Astea sunt vise de ale unui somnambul. C e o nu le va lua un bănuț. Din contra sa vedeți cum vor f premiați merite deosebite. Vvor primi sute mii de lei în continuare. Nui va deranja nimeni pe acești baroni

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: