spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 10, 2023
Altele
  AcasăActualitateNoi bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni

  Noi bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni

  Noi bilete de tratament balnear pentru pensionarii gorjeni cu dată de intrare în perioada 14-16 august au fost primite de Casa Județeană de Pensii Gorj.

  Au fost repartizate 102 bilete pentru tratament balnear, din care 73 sunt pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice București, restul fiind contractate cu alți prestatori de servicii din domeniu.

  Cele mai multe bilete sunt pentru stațiunile Bala și Olănești. 98 bilete au fost alocate automat solicitanților în funcție de punctajul obținut. Acestea vor fi distribuite până la începutul săptămânii viitoare.

  Cum se eliberează biletele

  „Toate biletele nevalorificate până în data de 08 august 2022, ora 16.30, vor fi redistribuite în ziua de 09 august 2022, ora 8.00. Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, au transmis reprezentanții Casei Județene de Pensii Gorj.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!