spot_img
18.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateRomanescu vrea să nu mai existe anul viitor maidanezi pe străzile orașului...

  Romanescu vrea să nu mai existe anul viitor maidanezi pe străzile orașului Târgu Jiu

  Conducerea Primăriei municipiului va avea o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor pentru protecția animalelor, pentru a găsi o soluție în privința câinilor fără stăpân. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că nu își mai dorește câini pe străzi în anul 2022: „Nimeni nu este bucuros să vadă sute de câini pe străzile din Târgu Jiu. Săptămâna viitoare, vom avea o întâlnire la sediul Primăriei municipiului Târgu Jiu cu toate asociațiile care se ocupă de această problemă, pentru a găsi o soluție. Nu am luat niciun fel de hotărâre până la acest moment. Îmi doresc ca în parteneriat cu asociațiile pentru protecția animalelor să găsit o soluție pentru ca, în anul 2022 Târgu Jiu, să fie un oraș fără câini pe străzi. Acest lucru l-am transmis. Mi-aș dori ca această colaborare să se facă cu asociațiile de profil din Târgu Jiu, dar cu drepturi și obligații“.

   

  Primarul propune înființarea mai multor padocuri

  Carmena Șerbănoiu a criticat Primăria Târgu Jiu și conducerea Edilitara despre faptul că se prind mult mai mulți maidanezi fără să le fie oferite condiții în padocul primăriei, iar câinii ajung să se sfâșie și să capete o serie de boli, ceea ce duce la moartea lor. Imagini din padoc au ajuns pe rețelele de socializare, iar Poliția Animalelor s-a autosesizat.

  „Primăria municipiului Târgu Jiu are un serviciul delegat societății Edilitara, cu care doamna Carmena a ținut legătura în perioada anterioară și nu trebuie să arunce pisica în curtea primăriei. Așa cum am delegat acest serviciu societății Edilitara și doamnei Carmena și asociațiile de profil le-am oferit oportunitatea găsirii unei soluții, chiar dacă asta presupune anumite costuri“, a mai spus primarul Marcel Romanescu. Acesta a precizat că a avut o întâlnire cu conducerea Consiliului Județean Gorj pentru înființarea unor padocuri în mai multe zone din județ.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: