spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateS-a hotărât! Vezi ce face Romanescu cu spațiile de la Stadion!

  S-a hotărât! Vezi ce face Romanescu cu spațiile de la Stadion!

  La aproape doi ani de la inaugurare, în spațiile din incinta Stadionului Municipal încă bate vântul. Autoritățile au declarat că motivul din spatele licitațiilor ratate este pandemia. Acum, când se restabilește liniștea din punct de vedere medical, autoritățile au în plan să scoată din nou la licitație spațiile.

  Arena sportivă deține mai multe spații ce pot aduce venituri consistente autorității publice locale. Primarul Marcel Romanescu susține că a decis ca în unele spații să funcționeze structuri ale Primăriei, idee vehiculată și de fosta administrație a orașului.

  ”Le vom scoate la licitație. Avem trei tipuri de spații. Este vorba despre cele administrative pe care le vom reloca pentru activitatea instituției. Mai sunt cele comerciale, însă nu a fost decât o singură persoană la licitație, însă era nevoie de două. De asemenea, mai este hotelul din spatele stadionului. Din păcate, este trecut ca și spațiu de deservire a persoanelor carantinate. Sperăm ca în perioada următoare să-l putem scoate la licitație”, a spus primarul Municipiului Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: