spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateS-au distrat cu ATV-urile pe sectorul interzis de pe Transalpina

  S-au distrat cu ATV-urile pe sectorul interzis de pe Transalpina

  Administratorii celui mai înalt drum din România, Transalpina, fac un apel cu privire la intrarea pe sectorul de drum închis circulației în perioada rece, cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, după ce au fost observate urme de ATV-uri pe zăpada de pe drum.

  „În cazul producerii unor evenimente rutiere pe aceste sectoare de drum, intervenția echipajelor de urgență poate să fie întârziată din cauza zăpezii și a gheții de pe partea carosabilă.

  Imaginile cu urmele lăsate de ATV-uri pe DN 67C, Transalpina, sunt din zona Vârfului Urdele.

  Am făcut un apel să nu se mai intre pe sectorul închis de pe Transalpina, pentru că am identificat multe ATV-uri care trec de zona închisă pentru că, în primul rând, în cazul unui accident sau unui eveniment nedorit intervenția s-ar face foarte greu deoarece este gheață și zăpadă pe acel sector de drum și echipajele de salvatori ar ajunge foarte greu. În plus, daca un ATV cade în zona Urdele, acolo nu există nici măcar semnal de telefonie mobilă și nu poate să anunțe. Am încercat să aducem la cunoștință aceste probleme, pentru că nu ne putem expune personalul unui pericol“, a transmis Cristi Tudor, reprezentantul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!