spot_img
1.7 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăActualitateSala de sport de la Liceul Economic, gata la vară

  Sala de sport de la Liceul Economic, gata la vară

  liceul economicLa Colegiul Economic din municipiul Târgu-Jiu, grație unei investiții a CNI, în vara acestui an va fi gata sala de sport de care vor beneficia elevii prestigioasei unități de învățământ. Constructorii sunt în grafic cu lucrările la sala de sport, iar la sfârșitul lunii iulie investiția va fi gata.

  sala sport 5În noul an școlar sala va putea fi folosită de elevi și nu va deservi doar Colegiului „Virgil Madgearu”, ci aici se vor putea organiza competiții până la nivel național pentru diferite discipline sportive. Sala de sport se întinde pe o suprafață de aproximativ 1.300 de mp, iar investiția CNI este de 5,2 milioane de lei. „Reprezentanții Colegiului Comercial ‘Virgil Madgearu’ ne-au solicitat de mult să realizăm o sală de sport în vederea desfăşurării activităţilor sportive şi a orelor de sport. Sala de sport nu deserveşte doar Colegiul Comercial ‘Virgil Madgearu’ pentru că pot fi organizate aici competiţii până la nivel naţional de diferite discipline sportive. Este o sală modernă, care se întinde pe o suprafaţa de 1.300 de metri pătraţi, iar costurile se ridică la 5,2 milioane de lei. Este o sală de sport cu toate dotările necesare, ca şi dotări având spaţii pentru vestiare, pentru duşuri, pentru grupuri sanitare, cabinet medical, spaţii necesare bunei desfăşurări a activităţilor”, a spus primarul Aurel Popescu.

  Bazin de înot pentru elevi

  sala sport economic 1Peste stradă de sala de sport, pe un teren pe care primăria l-a preluat de la MApN, se va construi un bazin de înot, proiectul fiind depus deja la Compania Națională de Investiții. Este vorba despre un bazin de înot cu o cuvă de 630 de mp. Aici vor veni elevi din tot orașul, dar în funcție de program vor putea veni și alte persoane din Târgu-Jiu. „Alături avem în vedere desfăşurarea unui alt proiect pe care l-am depus deja la CNI, este vorba de proiectul privind realizarea unui bazin de înot pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, cu o cuvă a bazinului de 630 de metri pătraţi, un bazin care va deservi atât elevi de la Colegiul Comercial ‘Virgil Madgearu’ cât şi de la celelalte unităţi de învăţământ din Târgu-Jiu”, a declarat primarul Popescu.

  sala sport 4sala sport 3sala sport 2

   
   
   
   
   
   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: