spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateȘase note de 10 la Titularizare. Un cunoscut actor s-a făcut de...

  Șase note de 10 la Titularizare. Un cunoscut actor s-a făcut de râs

  Peste 58 la sută dintre candidaţii la examenul de Titularizare din judeţul Gorj au reuşit să promoveze, obţinând note mai mari de 7. Au fost înregistrate şi şase note de 10, dar și mai multe note de 1 și 2.„În judeţul Gorj, din 354 de lucrări au fost evaluate 353, una fiind anulată. 206 lucrări au fost evaluate cu note peste 7 (şapte) reprezentând un procent de 58,36 %, iar un număr de 90 de candidaţi au fost notaţi între 5 (cinci) şi 7 (şapte), reprezentând 25,49 %. 57 de candidaţi au fost notaţi sub 5 (cinci), aceştia rămânând fără dreptul de a mai preda ca profesori suplinitori în anul şcolar 2020-2021 (16,16%)“, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

  Şase candidaţi la concursul de titularizare pe post din judeţul Gorj au obţinut nota 10. Disciplinele au fost Educaţie plastică (Elena Ceaușescu), Învăţământ preşcolar (Alexandra Manuela Stoichin, Sorina Andreea Popescu, Bianca Claudia Munteanu), Religie (Ionuț Danile Ciungu, Ionuș Mihai Coană)

  Note de 1 și 2

  Printre cei care au obținut note mici se numără și Ion Alexandrescu, actor la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ și fostul director adjunct al instituției. Acesta a fost notat cu 2,5 la disciplina „Arta Actorului“. La Educație fizică și sport au fost acordate cele mai mici note, de 1,10 și 1,30.

  Depunerea contestațiilor

  Contestaţiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior, în data de 11 august.

  Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!