spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateDupa protestul localnicilor din Preajba autoritățile anunță reabilitarea sistemului de iluminat public

  Dupa protestul localnicilor din Preajba autoritățile anunță reabilitarea sistemului de iluminat public

  Vești bune pentru localnicii din Preajba – municipiul Târgu Jiu. Autoritățile anunță că a fost aprobată documentația pentru reabilitarea sistemului de iluminat public. În prezent, rețeaua este nefuncțională, în cartierul tinerilor, urmare a unor lucrări efectuate în zonă.

  „Consiliul Local a aprobat documentația și indicatorii tehnici pentru reabilitarea sistemului de iluminat public din cartierul de tineri de la Preajba. Este o investiție a cărei valoare depășește un milion de lei.
  Am discutat cu cetățenii care locuiesc în această zonă și îi asigur că problema iluminatului public se va rezolva. O astfel de investiție cere timp, pentru că sunt etape prevăzute de legislație, care nu pot fi sărite.
  Sistemul de iluminat din zonă a fost afectat în trecut de anumite lucrări, în cele din urmă încetând să mai funcționeze.
  Avem în vedere refacerea întregii rețele electrice pentru iluminatul public și montarea a 55 de stâlpi din fibră de sticlă (material rezistent la șocuri) cu înălțimea de 4 metri”, transmite primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.
  Seara trecută, localnicii au ieșit pe stradă, solicitând autorităților, la lumina telefoanelor, să rezolve problema.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!