spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateSe impune revopsirea Foișorului din Parcul Central. “Sunt mesaje indecent scrise pe...

  Se impune revopsirea Foișorului din Parcul Central. “Sunt mesaje indecent scrise pe lemn”

  Procesul de vaccinare a pus la cheltuială autoritățile care s-au văzut nevoite să dea o nouă față Foișorului din Parcul Central. Imobilul folosit în ultimii ani doar de Fanfara Armonia va fi revopsit. Astfel, zecile de mesaje de dragoste, unele chiar indecente, vor dispărea de pe bârnele de lemn.

  Parcul Central va deveni în weekend centru de vaccinare. Imunizarea populației se va face în foisorul de lângă Poarta Sărutului. Prefectul susține că zona va fi igienizată pentru că arată foarte rău. “Trebuie ceva îmbunătățiri făcute, dar, până sâmbătă, sperăm să le remediem. Mă refer la vopsirea mesajelor indecente scrise pe lemn. Noile centre vor funcţiona pe perioada a două weekend-uri, dacă totul va merge bine vom prelungi perioada cu încă 3-4 săptămâni. Programul de funcţionare va fi între orele 10-18, pentru centrul de vaccinare din foişor, iar pentru cel de la mall, acesta va funcţiona după programul centrului comercial”,a transmis prefectul Corneliu Răducan.

  S-a găsit personal disponibil

  A fost rezolvată și problema medicilor care să efectueze vaccinarea. „Am găsit personalul necesar pentru aceste centre. Am avut o discuţie cu doamna Băleanu, preşedinta Colegiul Medicilor Gorj, care m-a asigurat că se va implica în totalitate şi chiar va participa la această campaniei de vaccinare”, a declarat Narcis Stoian, directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj.

  pre

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: