spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateSindicatele vor concurs pentru postul de manager al SAJ și pentru Comitetul...

  Sindicatele vor concurs pentru postul de manager al SAJ și pentru Comitetul Director

  Sindicatele din Serviciul de Ambulanță Județean Gorj sunt au în continuare mari așteptări de la conducerea instituției. De peste două luni de zile în fruntea Serviciului este instalat un nou manager. A fost numită și o echipă în Comitetul Director, însă este vorba de un interimat în toate cazurile. Sindicatul „Ambulanța” Gorj solicită organizarea de concursuri la Serviciul de Ambulanță Județean Gorj, în vederea selectării unui manager și a membrilor Directoratului.

  Marin Popescu, sindicalist în cadrul Sindicatului Ambulanța Gorj, a declarat că în condițiile în care managementul va fi asumat un baza unui contract cert și a unui Plan de management, atunci vor fi indicatori de urmărit și de îndeplinit. Instituția a fost controlată de mai multe ori inclusiv de către Corpul de Control al Ministerului Sănătății, însă nu s-au schimbat prea multe.

  La unul dintre controale au fost depistate deficiențe legate de îndeplinirea defectuoasă a sarcinilor de către personal și au fost aplicate mai multe amenzi. A fost amendat chiar și Serviciul de Ambulanță Județean Gorj. La alt control au fost depistate nereguli cu privire la baza materială și neautorizarea unora dintre autospeciale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: