spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateSoluții pentru probleme legate de tranziția energetică

  Soluții pentru probleme legate de tranziția energetică

  Oameni importanți din România vin cu soluții bune pentru rezolvarea problemelor de mediu. Astfel, vineri, 15 ianuarie, a avut loc videoconferința de lansare a Asociației Pur și simplu verde. Gazdele evenimentului au fost Ioana Petrescu, președintele Asociației și Radu Gabriel, actor și membru al Asociației.

  În cadrul evenimentului, profesioniști în probleme de mediu, energie și digitalizare din țară și de peste graniță, alături de militanți fervenți ai dezvoltării durabile și membri ai acestei asociații, au prezentat principalele provocări cu care se confruntă lumea în domeniul schimbărilor climatice și soluțiile susținute de Asociația Pur și simplu verde ca principale arme de combatere a acestora.

  Președintele Asociației Pur și simplu verde, Ioana Petrescu, spune că există soluții pentru rezolvarea problemelor de mediu și pot fi aplicate cu succes: „Am aflat de la experții Pur și simplu verde că avem multe probleme legate de tranziția energetică, însă că există și soluții care au fost aplicate cu succes în alte țări și că ele pot reduce efectele negative ale tranziției energetice asupra populației. Este foarte clar că, față de alte țări europene, avem mult de recuperat la capitolul educație, dar și la acțiunile climatice și că trebuie să adoptam o economie circulară. Nu în ultimul rând, este nevoie de fonduri pentru a finanța proiecte verzi si sustenabile. Știm care sunt problemele, am găsit câteva soluții, acum trebuie să ne apucăm de treabă. Sper să atragem alături de Asociația Pur și simplu verde oameni cu energie și entuziasm, care vor să schimbe ceva in jurul lor. Sunt bineveniți și alți experți români care ne pot ajuta să găsim soluțiile cele mai bune la problemele cu care ne confruntam în România. Sper să veniți în număr cat mai mare alături de noi, fie ca voluntari în proiecte, fie ca membri ai asociației!”, a declarat la finalul evenimentului, Ioana Petrescu, președintele Asociației Pur și simplu verde.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: