spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertPrimesc spor pentru că muncesc să combată pandemia de COVID-19, dar refuză...

  Primesc spor pentru că muncesc să combată pandemia de COVID-19, dar refuză vaccinare

  Angajații Prefecturii Gorj, la fel ca ceilalți din țară, primesc un spor de 30% pentru că muncesc să combată pandemia de COVID-19, dar mai mult de jumătate dintre ei refuză să se vaccineze.
  Dintre cei 15 salariați de la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto, doar cinci vor se vaccineze.
  De asemenea, 24 de salariați din aparatul propriu al Prefecturii Gorj, din totalul de 42, sunt de acord să se vaccineze.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Spor de combatere a ce? Nu am înțeles prea bine… Eu lucrez ca inginer într. o unitate autofinantata aparținând MADR și avem de. a lucra cu beneficiari pers fizice și pers juridice. Pe timpul stării de urgenta s. au acordat bani, șomaj tehnic la toate institiile în afara de oficiile pedologie. Plus ca am stat și fără salarii așteptând contractele cu MADR. Deci, în tara asta noi ai cui suntem? Polițiștii care au stat cu echipament de protecție din martie pana la ora actuala ai cui sunt? Exemplele pot continua. Bravo vouă ca dați sporuri tot la cei care au salarii mari, munca mica și sporuri multe. Poporul asta se va rascula odată, nu mai e mult. Deja bătaia de joc a atins cote alarmante.

  2. Spor de combatere a ce? Nu am înțeles prea bine… Eu lucrez ca inginer într. o unitate autofinantata aparținând MADR și avem de. a lucra cu beneficiari pers fizice și pers juridice. Pe timpul stării de urgenta s. au acordat bani, șomaj tehnic la toate institiile în afara de oficiile pedologie. Plus ca am stat și fără salarii așteptând contractele cu MADR. Deci, în tara asta noi ai cui suntem? Polițiștii care au stat cu echipament de protecție din martie pana la ora actuala ai cui sunt? Exemplele pot continua. Bravo vouă ca dați sporuri tot la cei care au salarii mari, munca mica și sporuri multe. Poporul asta se va rascula odată, nu mai e mult. Deja bătaia de joc a atins cote alarmante. De ce cenzurați? Oricum voi merge la televiziune.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: