spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateSpectacol amânat de teatrul din Târgu Jiu. Comunicat plin de greșeli

  Spectacol amânat de teatrul din Târgu Jiu. Comunicat plin de greșeli

  Spectacolul aniversar „Povești din Târgu Jiul de altădată“ al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu a fost amânat, din cauza condițiilor meteorologice. Pe lângă faptul că ploaia „a stricat ploile” teatrului, comunicatul de presă ce anunță amânarea spectacolului lasă de dorit.

  Evenimentul era programat să se desfășoare duminică, de la ora 19.30, pe strada Eroilor, lângă sediul teatrului din Târgu Jiu, cu ocazia împlinirii a 119 ani de la nașterea actriței Elvira Godeanu.

  Conducerea teatrului a emis un comunicat de presă, prin care anunță amânarea spectacolului, din cauza vremii nefavorabile. E regretabil că se amână spectacolul, dar și mai regretabil e faptul că un comunicat emis de o instituție de cultură este plin de greșeli: dezacord, virgula folosită în mod abuziv, chiar și între subiect și predicat. O altă ciudățenie e faptul că s-a anexat la comunicat adresa de la Centrul Meteorologic Regional Oltenia, prin care s-a anunțat prognoza, pe principiul: dacă nu plouă „să n-avem vorbe la proces”, cum spune o vorbă românească. Acest comunicat este semnat de managerul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: