spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateStație de troleu, în buricul târgului, pentru bugetari

  Stație de troleu, în buricul târgului, pentru bugetari

  Societatea de transport public în comun, din Târgu Jiu, își mărește numărul de stații. Autoritățile au luat decizia de a înființa o nouă locație chiar în centrul Municipiului Târgu Jiu. Stația “Piața Prefecturii” este destinată bugetarilor care s-au plâns că merg prea mult pe jos.

  Conducerea Transloc a primit mai multe solicitări în vederea înființări unei noi stații pentru transportul în comun. Vizată este zona centrală.

  “Noua stație va fi amplasată în față fostului sediu al SNLO și fața fostei Poște Române. Chiar astăzi am avut o discuție pe tema unor denumiri, probabil una va fi Piața Prefecturii și încă așteptăm propuneri. Au fost foarte multe solicitări venite din partea cetățenilor, legate de distanța foarte mare dintre cele două stații, cea de la Castelul de Apă și cea de la Piața Mare. Au fost motivate aceste solicitări de faptul că mulți lucrează la Prefectura Gorj, Consiliul Județean, Poliție sau Primărie și le-ar fi de ajutor o stație mai apropiată. S-a discutat deja problema legată de spațiu. Se va amenaja o mica alveolă pe strada Traian, sediul fostei poște. Lucrarea va demara când va permite vremea, momentan este destul de frig afară. Probabil în luna martie vor demara investiția “, a declarat directorul Mihai Paraschiv.

  Cursele ce vor opri în noile stații sunt cele de pe traseul 9Mai- Artego, 9 Mai- Narcise, Romanești-Preajba și 9 Mai- intersecție Curtișoara.

  Biletele și abonamentele Transloc vor fi majorate de curând, pentru o călătorie cetățenii urmând să scoată din buzunar 3 lei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: