spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitate„Stau la coadă să se dea într-un leagăn”, se întâmplă în Cartierul...

  „Stau la coadă să se dea într-un leagăn”, se întâmplă în Cartierul Narcise din Municipiul Târgu Jiu.

  Mămicile din zona Narciselor se plâng de spațiul de joacă din cartierul mărginaș. Printr-o sesizare trimisă la redacție, cetățenii susțin că modulul de joacă amplasat cu ani în urmă de municipalitate este depășit și cer autorităților să mărească spațiul de joacă. Cele două leagăne sunt în principal mărul discordiei, cei mici fiind obligați să aștepte minute în șir până să le vină rândul la o „tură”.

  „Situația din cartierul nostru este una nemaiîntâlnită în alte zone din oraș. Copiii noștri stau la coadă să se dea într-un leagăn. În zona Narcise a fost instalat un loc de joacă cu doar două leagăne și un ansamblu format din două tobogane mari și două mici, pe care „se bat” zilnic zeci de copii. Suntem obligați să ne înghesuim toți într-un loc de joacă de nici 30 de metri pătrați. Asta, fără să mai luăm în calcul și copii celor care stau în zona de case și care sunt obligați să vină la același spațiu destinat celor mici. Înțelegem că problema noastră nu este de interes pentru autoritatea publică însă sperăm ca cei în funcție să țină cont de faptul că și noi plătim taxe și impozite locale”, a transmis doamna Mariana Popescu care este la rândul său mamă.

  Sesizări la primărie

  Oameni susțin că se vom mobiliza și vor merge la primărie pentru a sta de vorbă cu autoritatea publică. Mariana Popescu susține că a mai purtat în trecut discuții cu reprezentanții primăriei însă s-a lovit de un refuz categoric.  „Vom merge și vom depune o altă sesizare la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Inclusiv prin Asociația de Proprietari vom încerca să rezolvăm această problemă pentru că nu este normal să aștepți o jumătate de oră pentru da copilul în leagăn”, se mai arată în adresa trimisă la redacție.

  Cartierul nimănui

  Cei din zona Narciselor sunt foarte dezamăgiți de atitudinea sfidătoare a autorităților. Oamenii condamnă faptul că zona se inundă la fiecare ploaie, nu există asfalt în cartierul de case deși printr-un proiect de hotărâre dat de Consiliul Local autoritățile și-au asumat o astfel de investiție. Câinii și caii sunt la ordinea zilei pe străzile neasfaltate astfel încât tabloul pare desprins dintr-un serial realizat într-un sat uitat de lume. Primarul Marcel Romanescu a dat asigurări că până la finele acestui an cartierul își va schimba fața, lucrările de asfaltare urmând să demareze în curând.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: