spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitateStrada Tudor Vladimirescu, la final de lucrare

  Strada Tudor Vladimirescu, la final de lucrare

  Autoritățile din Târgu Jiu promit că, în câteva zile, disconfortul celor care circulă pe Strada Tudor Vladimirescu se va încheia. Lucrările de modernizare aflate în desfășurare vizează canalizarea, iluminatul, trotoarele și covorul asfaltic.
  „Ne apropiem de final cu lucrările din strada Tudor Vladimirescu. Având în vedere că este o zonă aglomerată, Edilitara a fost nevoită să intervină și pe timpul nopții. A fost o lucrare destul de dificilă, având în vedere că a cuprins inclusiv modernizarea canalizării, modernizarea iluminatului public, refacerea trotuarelor și turnarea unui nou covor asfaltic.
  Lucrările se vor finaliza în câteva zile, după turnarea ultimului strat de asfalt și ridicarea capacelor de cămine la cotă.
  Este o investiție din bugetul local, în valoare de 3 milioane de lei, bani care rămân la Târgu Jiu, având în vedere că lucrările au fost executate de Societatea Edilitara.” a transmis Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.
  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Trotuarele sunt dezastru, nu sunt practicabile pentru pietoni din cauza intrîndurilor pentru mașini, aproape jumătate din suprafața trotuarului e pentru mașini.

   Cînd te deplasezi, cobori, urci, cobori, urci samd, din cauză că intrîndurile încep de la nivelul asfaltului, mult mai jos decît trotuarul, și urcă pînă la nivelul maxim la marginea opusă, deci mai merge omul și cu un picior în sus și cu unul mai jos pe respectivele intrînduri.

   În plus, parcă au băgat sticlă pisată în ciment, pe senin îți trebuie ochelari de soare ca să mergi pe trotuar din cauza reflexiei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: