spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitate„Superman e printre noi!”, proiect pentru combaterea bullyingului

  „Superman e printre noi!”, proiect pentru combaterea bullyingului

  Un proiect pentru combaterea bullyingului se va derula, în această perioadă, în județul Gorj. Proiectul „Superman e printre noi!” este organizat de Asociația pentru Democrație Educație Respect, în perioada 1 iunie – 30 octombrie. Vor fi organizate zece seminare interactive împotriva bullyingului în judeţul Gorj, pentru elevi.

  „Scopul proiectului este de a capacita tinerii în a se implica în prevenirea și combaterea fenomenelor de alienare, bullying și manipulare.
  Principalele obiective urmărite prin implementarea proiectului sunt: creșterea gradului de conștientizare a efectelor nocive ale bullying-ului; prevenirea și combaterea bullying-ului.
  Beneficiarii direcți ai proiectului sunt minim 300 elevi și 20 cadre didactice de la școli din județul Gorj“, se arată într-un comunicat de presă.

  Acțiuni desfășurate în sălile de clasă

  În cadrul proiectului, se va desfășura seminarul interactiv „Eroul dintre noi!”, care va avea loc în sălile de clasă ale școlilor și va fi elaborat și distribuit filmului educațional „Superman e printre noi!”, în cadrul seminarelor interactive, în mediul online și pe televiziunile locale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: