spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateSupermarket din zona Gării din Târgu Jiu amendat cu suma de 50.000...

  Supermarket din zona Gării din Târgu Jiu amendat cu suma de 50.000 de lei pentru că vindea produse expirate

   

  Un supermarket din zona Gării din municipiul Târgu Jiu a fost amendat de către Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentară (DSVSA) Gorj cu suma de 50.000 de lei pentru că vindea produse expirate. Este vorba de pateu de somon, care expirase de mai multe zile, dar se găsea încă la vânzare la raf.

  „S-a aplicat o amendă de 50.000  de lei la un supermarket, pentru expunerea spre comercializare de către consumatorul final a unui produs cu termen de valabilitate expirat. Sancțiunea complementară a constat în reținerea   oficială  a cantității de 1,8 kg produs, cu destinarea  către neutralizare controlată“, a spus Robert Spânu, directorul executiv al DSVSA Gorj.

   

  Depozit alimentar amendat cu 10.000 de lei

   

  Inspectorii sanitar-veterinari au mai aplicat o sancțiune de 10.000 de lei unui depozit alimentar. „S-a constatat că au fost depozitate produse alimentare în afara spațiilor unității, dar și depozitarea nesectorizată a produselor alimentare și neamenajarea unei zone delimitate și inscripționate, pentru depozitarea  produselor neconforme“.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: