spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateRezervor nou de înmagazinare apă realizat de Aparegio, în Dealul Pomilor-Ploștina

  Rezervor nou de înmagazinare apă realizat de Aparegio, în Dealul Pomilor-Ploștina

  În cadrul “Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj”, Aparegio Gorj și-a propus investiții în 11 unitățile teritoriale-administrative. În prezent, sunt atribuite 25 de contracte de lucrări din cele 32 finanțate în cadrul POIM.

  Astfel, în cadrul contractului CL 16- „Proiectare și execuție lucrări la surse, STAP și SEAU Motru”, atribuit antreprenorului SC RALDE GENERAL BUILDING SRL ce a fost semnat în data de 27.09.2021 cu o o durată de execuție de 732 zile și o valoare de 5.435.600,00 lei se urmărește:

  Realizarea unui rezervor nou de înmagazinare de 500 mc ce a fost amplasat lângă rezervorul existent în cadrul gospodăriei de apă din Dealul Pomilor-Ploștina. Rezervorul a fost confecționat din plăci metalice, galvanizate la cald și este finalizat. De asemenea, în prezent se desfășoară și lucrările necesare pentru integrarea în SCADA atât a rezervorului nou, cât și a rezervorului existent.

  lucrări Aparegio GorjLucrări și dotări la Stația de Epurare ce deservește localitatea Motru prin îmbunătățirea capacității echipamentelor și stațiilor de tratare/epurare prin modernizarea sau înlocuirea acestora. Totodată, se lucrează la reabilitarea decantorului primar(linia veche a stației de epurare) și transformarea acestuia în bazin de retenție. Contractul de lucrări include de asemenea și reabilitarea și extinderea clădirii administrative din locația mai sus menționată.

  APAREGIO GORJ SA a semnat în anul 2020, contractul de finanțare pentru proiectul major PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APA SI APĂ UZATĂ ÎN JUDEȚUL GORJ, contract a cărui valoare totală este de 1.080.673.346,54 lei respectiv 223.058.403 euro, cofinanțare operator 13.424.064 euro și cofinanțarea UAT-urilor de 2%, sume ce includ TVA.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: