spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateTransportator de animale, amendat cu 12.000 de lei

  Transportator de animale, amendat cu 12.000 de lei

  Un transportator de animale a fost amendat cu 12.000 de lei de către inspectorii sanitar-veterinari. Alte două amenzi s-au dat unei pensiuni-restaurant și, respectiv, unei ferme avicole.

  „S-a aplicat o amendă de 12.000 lei unui transportator de animale vii, pentru transportul animalelor fără certificate de competență și fără efectuarea igienizării si dezinfecției“, se arată într-un comunicat de presă al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj.

  Amendă de 10.000 lei pentru o pensiune-restaurant

  O pensiune restaurant a fost amendată cu 10.000 lei, „pentru depozitarea nesectorizată a produselor alimentare refrigerate (ouă depozitate în același spațiu cu carne, mezeluri, legume și fructe), existând riscul de contaminare încrucișată; nu au fost păstrate probe din preparatele servite consumatorilor în regim de alimentație colectivă“, au mai transmis reprezentanții DSVSA Gorj.

  O altă amendă de 6.000 lei a fost aplicată la o fermă avicolă, pentru comercializarea păsărilor fără documentele sanitare-veterinare necesare, conform legislației în vigoare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: