spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateTrei bebeluși, românași adevărați

  Trei bebeluși, românași adevărați

  Copiii născuți pe 1 Decembrie, “românași adevărați”! Prefectul județului a vizitat maternitățile unităților spitalicești, unde, de Ziua Națională a României, au venit pe lume bebeluși. Trei băieței au devenit mândria Gorjului după ce s-au născut la zi mare.

  Gest impresionant al reprezentantul Gvernului în teritoriu. Prefectul Cristinel Rujan le-a felicitat pe mămicile care de 1 Decembrie au adus pe lume îngerași. Cu un buchet de flori în mână, drapelul țării dar și o diplomă, prefectul a mers la maternitate.  “Pe 1 Decembrie s-au născut în Gorj trei băieței, doi la SJU Târgu Jiu și unu la unitatea din Motru. Am considerat că este un moment de bucurie și am decis să vin, să le felicit personal pe mămici, și, să le ofer câte un buchet de flori și să le acordăm un certificat simbolic de românaș adevărat. A fost un moment emoționant pentru mine să-i văd și pe copiii”, a declarat prefectul Cristinel Rujan.

  Mămicile, vizibil emoționate, i-au mulțumit prefectului. „Un gest frumos. Mulțumim pentru tot!”, au declarat acestea

  Bunicuțele longevive

  O altă acțiune similară a avut loc chiar de Ziua Națională a României când, autoritățile au vizitat două bunici longevive. Femeile în vârstă de 101 ani au fost felicitate de prefectul Cristinel Rujan. “În ziua în care România a îmbrăcat haine de sărbătoare, Instituția Prefectului – Județul Gorj, împreună cu structurile Ministerului Afacerilor Interne, i-au sărbătorit pe gorjenii născuți în anul 1918, la inițiativa prefectului județului Gorj, Cristinel Rujan. Astfel, două doamne din comuna Borăscu, respectiv comuna Stejari, au primit astăzi, cu lacrimi în ochi, vizita autorităților”, au declarat autoritățile în urma vizitei efectuate la domiciliul bătrânelor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: