spot_img
18.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateTrotinetele electrice Bolt au ajuns și la Târgu Jiu

  Trotinetele electrice Bolt au ajuns și la Târgu Jiu

  Trotinetele electrice Bolt pot fi închiriate și în municipiul Târgu Jiu, pentru o taxă de 0,60 lei pe minut.

  Bolt este cel mai mare operator de trotinete electrice din Europa. Aceste serviciu este lansat la puțin timp după ce compania estoniană a introdus serviciile de transport la cerere în oraș.

  Deblocarea trotinetelor Bolt este gratuită. Trotinetele pot fi deblocate prin scanarea codului QR pe aplicația care poate fi descărcată pe telefoanele mobile. Bolt recomandă utilizatorilor să acceseze „Modul începător” atunci când folosesc o trotinetă electrică pentru prima dată și să parcurgă cu atenție setul de recomandări și măsuri de siguranță afișat în aplicație.

  Vârsta minimă de utilizare a trotinetelor

  Bolt colaborează cu autoritățile locale și naționale pentru a stabili reguli de bună utilizare a trotinetelor electrice. La prima utilizare, aplicația afișează instrucțiunile de folosire a acestor mijloace de transport și modul în care ele trebuie parcate la finalul curselor. Vârsta minimă necesară pentru închirierea unei trotinete electrice este de 16 ani, iar utilizarea ei – din motive de siguranță – este permisă unui singur pasager per cursă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: